Swiggy Coupon

Friday, 31 July 2020

Flipkart Superfan Today 31 July 2020 Quiz Answers | Watch Video And Win Gift Vouchers,Supercoins


 Flipkart Superfan Today 31 July 2020 Quiz Answers

Are You Taapsee's Superfan?

Flipkart Superfan Today 31 July 2020 Quiz Answers, Answers All The 10 Questions & Win A Chance To Meet Taapsee Pannu.

Q1. The first poster I ever put in my room was of which actor?

 Ans. John Abraham

Q2. Who am I more scared of?

Ans. My Dad

Q3. What is that one habit I just can't get rid of?

Ans. Nail Biting

Q4. If I were to get a third tattoo what would that tattoo be?

Ans. My Birth Date

Q5. Which Delhi street food do I miss the most?

Ans. Chole Bhature 


Q6. l am a

 Ans. Morning Person

Q7. In college I developed an app called FontSwap?

Ans. TRUE


Q8. Once while playing Badminton I hit my younger sister so hard on the head that she had to go to the hospital?

Ans. FALSE

Q9. The first film I saw in a movie theatre was _______

Ans. Chotta Chetan

Q10. I can speak ____ languages

Ans. 5

Read Also - Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 31 July 2020 - Win Gift Vouchers, Gems & More Prizes (LIVE NOW)

Flipkart Video Fake Or Not Answers Today 31 July 2020 - Win Assured Rewards


CONTEST DETAILS

This contest will commence at 00.00 hrs on 10th July and end at 23.59 hrs on 1st October 2020

The episode will be aired on every Friday at 00.00hrs and users will be able to answer questions until 23.59 hrs of the following Thursday.

Prizes shall be in the form of Mystery box:
E Gift Vouchers worth Rs 1000
E Gift Vouchers worth Rs 50
Random Supercoins

We’ll never share your email address with a third-party.

Bhartiya Coupons Brings Latest Coupons,Offers And Loot Deals To Its Users. Subscribe Our Newsletter And Follow Us On Social Media Platforms, To Get Real Time Working Shopping Offers,Coupons On The Go.

Search For Various Deals Present Here From Various Online Shopping Stores In India,E.g Amazon India,Flipkart,Paytm Mall,Shopclues Etc.You Can Save Upto 100% With Us.

Find Hot Deals With Us From Various Stores During Seasonal/Event Sales.