Swiggy Coupon

Friday, 24 July 2020

Flipkart Superfan Today 24 July 2020 Quiz Answers - Watch Video And Win Gift Vouchers,Supercoins

 Flipkart Superfan Today 24 July 2020 Quiz Answers

Are You SARA's Superfan?

Flipkart Superfan Today 24 July 2020 Quiz Answers, Answers All The 10 Questions & Win A Chance To Meet SARA ALI KHAN

Q1. What is my favourite holiday destination in India?

 Ans. Himachal Pradesh

Q2. What is my favourite cheat meal?

Ans. Mithai

Q3. Which classical dance form am I more trained in?

Ans. Odissi

Q4. What is the name of my pet turtle?

Ans. Mr. T

Q5. What is my favourite type of Atta?

Ans. Makki


Q6. I have a fake twitter account?

 Ans. TRUE

Q7. I lost weight during the Kedarnath shoot?

Ans. FALSE

Q8. My favourite form of exercise is weight training?

Ans. FALSE

Q9. My favourite karan Johar film?

Ans. Kabhi Kushi Khabi Gham

Q10. Out of all moms films my favourite film?

Ans. Chameli Kishadi

Read Also - Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 24 July 2020 - Win Gift Vouchers, Gems & More Prizes (LIVE NOW)

Flipkart Video Fake Or Not Answers Today 24 July 2020 - Win Assured Rewards


CONTEST DETAILS

This contest will commence at 00.00 hrs on 10th July and end at 23.59 hrs on 1st October 2020

The episode will be aired on every Friday at 00.00hrs and users will be able to answer questions until 23.59 hrs of the following Thursday.

Prizes shall be in the form of Mystery box:
E Gift Vouchers worth Rs 1000
E Gift Vouchers worth Rs 50
Random Supercoins

We’ll never share your email address with a third-party.

Bhartiya Coupons Brings Latest Coupons,Offers And Loot Deals To Its Users. Subscribe Our Newsletter And Follow Us On Social Media Platforms, To Get Real Time Working Shopping Offers,Coupons On The Go.

Search For Various Deals Present Here From Various Online Shopping Stores In India,E.g Amazon India,Flipkart,Paytm Mall,Shopclues Etc.You Can Save Upto 100% With Us.

Find Hot Deals With Us From Various Stores During Seasonal/Event Sales.