Swiggy Coupon

Friday, 17 July 2020

Flipkart Superfan Today 17 July 2020 Quiz Answers - Watch Video And Win Gift Vouchers,Supercoins

 Flipkart Superfan Today 17 July 2020 Quiz Answers

Are You Jacqueline's SuperFan?

Q1. What is the last thing I do before I sleep?

 Ans. Pray

Q2. What is my favourite Indian Dessert?

Ans. Rasgulla

Q3. What is my least favourite vegetable?

Ans. Karela

Q4. What is that one social media trend that really bugs me?

Ans. Challenges

Q5.  I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?

Ans. My Mom


Q6. . What is that one thing I always offer guests when they come home?

 Ans. Dates

Q7. I have 2 poles at home.

Ans. TRUE

Q8. If I wasn't living in India I would have loved to stay in New York.

Ans. FALSE

Q9. The first Hindi film I watched was _______

Ans. Devdas

Q10. My first Bollywood crush was ___________

Ans. Salman Khan

Read Also - Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 17 July 2020 - Win Gift Vouchers, Gems & More Prizes

Flipkart Video Fake Or Not Answers Today 17 July 2020 - Win Assured Rewards


CONTEST DETAILS

This contest will commence at 00.00 hrs on 10th July and end at 23.59 hrs on 1st October 2020

The episode will be aired on every Friday at 00.00hrs and users will be able to answer questions until 23.59 hrs of the following Thursday.

Prizes shall be in the form of Mystery box:
E Gift Vouchers worth Rs 1000
E Gift Vouchers worth Rs 50
Random Supercoins

We’ll never share your email address with a third-party.

Bhartiya Coupons Brings Latest Coupons,Offers And Loot Deals To Its Users. Subscribe Our Newsletter And Follow Us On Social Media Platforms, To Get Real Time Working Shopping Offers,Coupons On The Go.

Search For Various Deals Present Here From Various Online Shopping Stores In India,E.g Amazon India,Flipkart,Paytm Mall,Shopclues Etc.You Can Save Upto 100% With Us.

Find Hot Deals With Us From Various Stores During Seasonal/Event Sales.